Tel: 0320 - 258 600
Email: info@vantloo.com

Financieringen

Financieringen

Financieringen

Middels deze service bij Van ’t Loo Assurantiën & Hypotheken kunt u snel en gericht een krediet regelen. Wij bemiddelen voor diverse krediet verstrekkers, waardoor maatwerk geleverd kan worden.Vanaf 2001 is geen fiscaalvoordeel aanwezig in een consumptief krediet, tenzij het een hypothecaire lening betreft. Dit neemt niet weg dat consumenten tijdelijk andere wensen en behoeften krijgen. De consumptieve kredietverstrekking blijft een goed middel om hierin te voorzien.

Om de kredietaanvraag zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen kunt u reageren door het “ antwoordformulier ” in te vullen. Zodra uw formulier volledig is ingevuld volgt de offerte zo spoedig mogelijk.

Nieuws

Nieuws

door info 06 apr, 2017

Van ’t Loo Assurantiën en Meester & De Lange Verzekeringen gaan vanaf 1 januari a.s. nadrukkelijk samenwerken.  

Na meer dan 20 jaar als zelfstandig verzekeringsadviseur werkzaam te zijn geweest, kies ik nadrukkelijk voor deze samenwerking om de continuïteit, en vooral de kwaliteit, van de dienstverlening naar mijn relaties te kunnen voortzetten.

Wat verandert er voor u?
Voor u als relatie zal er weinig veranderen. Uw verzekeringen zullen ongewijzigd worden voortgezet. Mijn kantoor zal verder gaan onder de naam : Meester & De Lange Verzekeringen (hierna te noemen: ML Verzekeringen).

Meester & De Lange Verzekeringen
ML Verzekeringen is al ruim 70 jaar werkzaam in de Provincie Flevoland. Door deze samenwerking profiteren wij samen van jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche, waardoor wij u, als relatie, van optimale dienstverlening en onafhankelijk advies kunnen blijven voorzien. Neem   hier  alvast een kijkje op de website van ML Verzekeringen.

Neem contact met ons op

Share by: