Tel: 0320 - 258 600
Email: info@vantloo.com

Hypotheken

Hypotheken

In 2004 heeft Van 't Loo Assurantiën en  Hypotheken haar deuren geopend aan de Tjalk 24-18 te Lelystad. Met ingang van 1 januari 2017 heeft Nico van 't Loo besloten om alleen door te gaan als Hypotheekadviseur. Hierdoor zijn de werkzaamheden alleen nog toegespitst op hypotheekadvies en bemiddeling waardoor er meer tijd is  vrijgekomen  voor de adviesgesprekken.

Dichtbij

Volgens Nico van ‘t Loo is het erg belangrijk om dichtbij je klanten te staan. “Een goed advies moet op maat gesneden zijn. Daarbij luisteren wij goed naar de persoonlijke wensen en toekomstplannen van onze klanten.

Daar houdt het echter niet mee op. “Van 't Loo Hypotheken hecht enorm veel waarde aan de kwaliteit van advies. Hierin vinden wij elkaar. Wij willen altijd het beste voor onze klanten en willen in onze adviezen open, transparant en duidelijk zijn. Elk jaar wordt onze vestiging daarom gecontroleerd door een onafhankelijk organisatie. Deze toetst of wij voldoen aan wet- en regelgeving en of onze adviezen goed passen bij de wensen van onze klanten. Zowel voor ons als voor onze klanten is dat een prettige gedachte!”

Niet even tussendoor

 Ik werk het lieftst op afspraak. Nico van ‘t Loo zegt goed te beseffen dat het afsluiten van een financieel product niet iets is dat je even tussendoor doet. “We nemen graag ruim de tijd voor onze adviesgesprekken. Op het moment dat het de klant het beste schikt.

Nieuws

Nieuws

door info 06 apr, 2017

Van ’t Loo Assurantiën en Meester & De Lange Verzekeringen gaan vanaf 1 januari a.s. nadrukkelijk samenwerken.  

Na meer dan 20 jaar als zelfstandig verzekeringsadviseur werkzaam te zijn geweest, kies ik nadrukkelijk voor deze samenwerking om de continuïteit, en vooral de kwaliteit, van de dienstverlening naar mijn relaties te kunnen voortzetten.

Wat verandert er voor u?
Voor u als relatie zal er weinig veranderen. Uw verzekeringen zullen ongewijzigd worden voortgezet. Mijn kantoor zal verder gaan onder de naam : Meester & De Lange Verzekeringen (hierna te noemen: ML Verzekeringen).

Meester & De Lange Verzekeringen
ML Verzekeringen is al ruim 70 jaar werkzaam in de Provincie Flevoland. Door deze samenwerking profiteren wij samen van jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche, waardoor wij u, als relatie, van optimale dienstverlening en onafhankelijk advies kunnen blijven voorzien. Neem   hier  alvast een kijkje op de website van ML Verzekeringen.

Neem contact met ons op

Share by: